Чет04272017

Последна промена10:12:52 AM

Back Вие сте на: Home ВО СВЕТОТ НА УСПЕШНИТЕ

ВО СВЕТОТ НА УСПЕШНИТЕ

Во светот на успешните - Гоце Ангеличин Жура

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да прават создаваат и да ги мотивираат другите.

Повеќе...

„Во светот на успешните“ главниот менаџер на „Фибула Ер-травел“ Асим Меџедовиќ

По летните одмори, од денес Охриднет, ја продолжува рубриката „Во светот на успешните“, што први ја отпочнавме во април оваа година. „Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да прават создаваат и да ги мотивираат другите.

Повеќе...

,,Во светот на успешните" Михајло Филев

Оваа недела ,,Во светот на успешните" Ви го претставуваме  Михајло Филев.

Повеќе...

Mери Бајрамоска ,,Во светот на успешните"

Во светот на успешните оваа недела на Охриднет и една дама. Станува збор за Мери Бајрамоска популарен мејкап артист од Охрид .

Повеќе...

Јордан Манасиевски „Во светот на успешните“

Во ова издание на „Во светот на успешните“, разговараме со охридскиот академски сликар Јордан Манасиевски, бренд во македонското сликарство, уметник кој со своето сликарство високо ги подигна вредностите и дострелите на охридското сликарство ширум светот.

Повеќе...

Стојан Ѓоргоски ,,Во светот на успешните"

Оваа недела ,,Во светот на успешните” Стојан Ѓоргоски.

Повеќе...

,,Во светот на успешните“ - Драган Маркоски

Во ова издание на „Светот на успешните“, Ви го претставуваме Драган Маркоски, електро инженер, е еден од сопствениците на „ИНФО БИРО“ од Охрид, компанија што се занимава со изработка на апликативен софтвер и продажба на компјутерска опрема..

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK