Сре12022020

Последна промена02:47:09 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home ВО СВЕТОТ НА УСПЕШНИТЕ

ВО СВЕТОТ НА УСПЕШНИТЕ

,,Во светот на успешните“ - Драган Маркоски

Во ова издание на „Светот на успешните“, Ви го претставуваме Драган Маркоски, електро инженер, е еден од сопствениците на „ИНФО БИРО“ од Охрид, компанија што се занимава со изработка на апликативен софтвер и продажба на компјутерска опрема..

Повеќе...

,,Во светот на успешните" Мишел Наумоски

 

 

Оваа недела ,,Во светот на успешните" Ви го претставуваме Мишел Наумоски. Млад, успешен познат градски лик. Адвокат и сопственик на едно од најпознатите градски кафулиња ,,План Б". 

Повеќе...

„Во светот на успешните“ денес Славчо Андрески

„Во светот на успешните“ е катче на Охриднет резервирано за луѓето кои по многу нешта се уникатни, дисциплинирани и одговорни во својата работа, имаат визија и стратегија да творат, да прават создаваат  и да ги мотивираат другите.

Повеќе...

Во „Светот на успешните“ доктор Небојша Баткоски

Во ова издание на „Светот на успешните“ на „Охриднет“ го претставуваме доктор Небојша Баткоски.

Повеќе...

Нова рубрика ”Во светот на успешните”

„Во светот на успешните” е нова рубрика на Охриднет, посветена на луѓето кои со врвната професионалност и чесна работа, се воздигнале во заедницата и успеале во својата професија поставувајќи високи професионални стандарди на патот кон успехот.

Повеќе...

,,Во светот на успешните" Борис Маркулески

Оваа недела ,,Во светот на успешните" Борис Маркулески.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK