Пет10222021

Последна промена06:47:18 PM

SCREEN

Cpanel

   

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

Се одбележува Светскиот ден на срцето

Специјалната болница за кардиоваскуларни болести традиционално секоја година се вклучува во одбележувањето на Светскиот ден на срцето.

Повеќе...

Балевски: Да веруваме на медицината, да се вакцинираме сите!

 

Во охридската болница во четвртиот бран на пандемијата има многу помалку хоспитализирани пациенти, во споредба со третиот бран.

Повеќе...

Сузана Ристеска главна сестра во Свети Еразмо Охрид: Горди сме што во време на најголемата здравствеа криза бевме на ниво на задачата

Сузана Ристеска главна сестра во Специјалната болница за ортопедија и трауматологија Свети Еразмо Охрид: Горди сме што во време на најголемата здравствеа криза бевме на ниво на задачата.

Повеќе...

Д-р Балевски директор на охридската болница: Пандемијата е лекција и големо искуство за сите, се надевам не ќе се повтори!

Д-р Балевски директор на охридската болница: Пандемијата е лекција и големо искуство за сите, се надевам не ќе се повтори!

Повеќе...

Анета Јовческа главна сестра во операциона сала во „Св Еразмо“: Безбедноста кај нас е на највисоко ниво

Анета Јовческа главна сестра во операциона сала во ЈЗУ Специјална болница за ортопедија и трауматологија „Св.Еразмо“ – Охрид: Безбедноста кај нас е на највисоко ниво!

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK