Пет05242019

Последна промена07:37:40 PM

 

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје Невидливи протези во стоматолошкиот центар „Др Баткоски“

Невидливи протези во стоматолошкиот центар „Др Баткоски“

Сподели

Отсега во стоматолошки центар „Др. Баткоски“! Invisalign - најсовремен систем за исправување на заби!

Направен за да се движите во чекор со сегашноста!Проѕирни скоро невидливи протези! 

⭕Зошто Invisalign протезите?

✅Smart Track материјалот е клинични одобрен со докажана контрола на порамнувањето на забите!

✅Создадени за голем број случаи на кои им е потребна интервенција за исправување на забите!

✅Високо еластични со докажана линија на порамнување и огромна удобност!

✅Мобилни и лесно се ваѓаат и ставаат!

✅Удобни и квалитетни!

✅Невидлива насмевка со поголема самодоверба!

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK