Пет05142021

Последна промена10:21:56 PM

SCREEN

Cpanel

   

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

Д-р Битраковски: Граѓаните треба да се мотивираат за да се зголеми интересот за вакцинација

Доктор Зоран Битраковски-субспецијалист пластичен хирург во ЈЗУ Специјална болница за ортопедија и трауматологија"Св.Еразмо"  - Охрид: Граѓаните треба да се мотивираат за да се зголеми интересот за вакцинација.

Повеќе...

Сестра Мукоска од Струшка Нефрологија: Да бидеме совесни, што поскоро да се вацинираме

Вакцината е единствениот спас за да се стави крај на пандемијата, вели Мукоска Лилјана, медицинска сестра во струшка нефрологија.

Повеќе...

Д-р Хари Шокароски анестезиолог од „Свети Еразмо“: Населението без двоумење да се имунизира со првата достапна вакцина!

Д-р Хари Шокароски анестезиолог од „Свети Еразмо“:  Населението  без двоумење да се имунизира со првата достапна вакцина!

Повеќе...

Д-р Чифлигароска од струшка Нефрологија: Излезот од пандемијата и враќањето во нормалниот живот е во масовната имунизација

Излезот од пандемијата и враќањето во нормалниот живот е во масовната имунизација. Треба да бидеме среќни што имаме достапни вакцини и сите што поскоро да пристапиме кон вакцинација, апелираат здравствените работници.

Повеќе...

Благоја Бебекоски, болничар во Нефрологија – Струга: Не се опишува среќата кога оздравен пациент го испраќаме дома

Благоја Бебекоски, болничар во ЈЗУ Специјализираната болница за Нефрологија – Струга: Не се опишува среќата кога оздравен пациент го испраќаме дома.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK