Сре07082020

Последна промена03:32:21 PM

SCREEN

Cpanel

  

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

10 причини зошто се будите во текот на ноќта и на каков проблем укажуваат?

Непроспиената ноќ не би ни претставувала проблем доколку следниот ден не сме на работа и немаме некакви обврски.

Повеќе...

Спијте на лева страна, тоа го подобрува вашето здравје

Најдобра положба за здравјето е спиењето на левата страна.

Повеќе...

Шеќерот е убиец.... Како да се одвикнеме?

Шеќерот и декларативно стана корен на сите здравствени проблеми, но, за жал, неколку децении подоцна.

Повеќе...

Оваа недела уште еден волшебен напиток- подгответе златно млеко

Охриднет и Билјана Јанеска секоја недела објавуваат здрави рецепти со кои ќе ја подобрите вашата здравствена состојба. 

Повеќе...

Македонски пинџур од компир и суви пиперки

Охриднет и Билјана Јанеска секоја недела објавуваат здрави рецепти со кои ќе ја подобрите вашата здравствена состојба. 

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK