Чет06172021

Последна промена09:16:26 PM

SCREEN

Cpanel

   

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

Доктор Пешиноски од Здравствен дом Вевчани: Вирусот е чудовиште, не бира ниту возраст, ниту пол

Доктор Боро Пешиноски, кардиолог од Здравствен дом Вевчани: Вирусот е чудовиште, не бира ниту возраст ниту пол. 

Повеќе...

Д-р Ирена Ѓонеска од Нефрологија Струга: Застрашувачка е сликата на бронхопневмонија, која се развива за неколку часа

Д-р Ирена Ѓонеска-Пантек, специјалист радиолог во Специјализираната болница за нефрологија-Струга: Застрашувачка е сликата која се развива на бронхопневмонија за неколку часови...

Повеќе...

М-р Лидија Клашниновска од Нефрологија Струга: Да бидеме претпазливи, секој живот е скапоцен !

Имунолошката и хематолошко биохемиската лабараторијата  во Специјализираната болница за нефрологија Струга работат со полна пареа.

Повеќе...

Инфектологот Попоска: Имам децениско искуство вакво нешто не сме виделе

110 хоспитализирани пациенти , три изгубени животи денес   во Охрид.  Бројки кои предизвикуваат тага кај секој човек.

Повеќе...

Наташа Богоеска од Здравствен дом Вевчани: Кога ќе видам позитивен тест на Ковид ме обвива тага

Наташа Богоеска, специјалист по медицинска биохемија во Здравствен дом Вевчани: Измина една тешка година мора сите да бидеме одговорни!

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK