Сре11132019

Последна промена04:22:56 PM

SCREEN

Cpanel

          

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

Предавањето „Како го победив ракот“ и во Битола

Нашата хероина и наша соработничка Билјана Јанеска од Охрид вчера одржа предавање во Битола. 

Повеќе...

Сокот на познатиот Австријец против ракот – За 42 дена умираат канцерогените клетки?

Рудолф Бројс од Австрија целиот свој живот го посветил на изнаоѓање на најдобриот природен лек против ракот.

Повеќе...

7 април-Светски ден на здравјето

Денеска се одбележува светскиот ден на здравјето.

Повеќе...

За 50% намален кариесот кај младата популација

Десет години од спроведувањето на Националната стратегија за превенција на оралните заболувања кај децата од 0 до 14 години. 

Повеќе...

Социјалните семејства нема да плаќаат за лекување на своите деца

На предлог на Министерството за труд и социјална политика и на Министерството за здравство, Владата јa разгледа и усвои Информацијата за ослободување од учество (партиципација) при користење на здравствени услуги на лицата до 18 години возраст, чии семејства се корисници на правото на социјална парична помош.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK