Чет03042021

Последна промена04:25:30 PM

SCREEN

Cpanel

   

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

Социјалните семејства нема да плаќаат за лекување на своите деца

На предлог на Министерството за труд и социјална политика и на Министерството за здравство, Владата јa разгледа и усвои Информацијата за ослободување од учество (партиципација) при користење на здравствени услуги на лицата до 18 години возраст, чии семејства се корисници на правото на социјална парична помош.

Повеќе...

Д-р Баткоски Ве наградува!!! Побрзајте!!

Најдобриот стоматолошки центар во Охрид повторно наградува.

Повеќе...

Денес е Светски ден без месо

На  20 март, веќе 29 години по ред се одбележува Светскиот ден без месо.

Повеќе...

Грав без запршка на здрав вегански начин

Свеста за веганскиот начин на исхрана се повеќе расте. Веганите се трудат да ги елиминираат старите традиционални начини на подготовка на познатите македонски манџи. 

Повеќе...

Светски ден на оралното здравје, грижата препуштете ја на најдобрите

20 Март е Светски ден на оралното здравје. Денес топло  Ви препорачуваме грижата за Вашето орало здрваје да им ја прпеуштите на врвните и докажани рпофесиналци во Охрид тоа е тимот на Стоматолошкиот центар „Д-р Баткоски“ во компелксот Света Ѓоргија. 

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK