Чет08162018

Последна промена12:35:47 AM

 
Back Вие сте на: Home Здравје

За 50% намален кариесот кај младата популација

Десет години од спроведувањето на Националната стратегија за превенција на оралните заболувања кај децата од 0 до 14 години. 

Повеќе...

7 април-Светски ден на здравјето

Денеска се одбележува светскиот ден на здравјето.

Повеќе...

Д-р Баткоски Ве наградува!!! Побрзајте!!

Најдобриот стоматолошки центар во Охрид повторно наградува.

Повеќе...

Социјалните семејства нема да плаќаат за лекување на своите деца

На предлог на Министерството за труд и социјална политика и на Министерството за здравство, Владата јa разгледа и усвои Информацијата за ослободување од учество (партиципација) при користење на здравствени услуги на лицата до 18 години возраст, чии семејства се корисници на правото на социјална парична помош.

Повеќе...

Грав без запршка на здрав вегански начин

Свеста за веганскиот начин на исхрана се повеќе расте. Веганите се трудат да ги елиминираат старите традиционални начини на подготовка на познатите македонски манџи. 

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK