Пон04122021

Последна промена09:39:48 PM

SCREEN

Cpanel

   

 
  • sileks
Back Вие сте на: Home Здравје

7 април-Светски ден на здравјето

Денеска се одбележува светскиот ден на здравјето.

Повеќе...

Социјалните семејства нема да плаќаат за лекување на своите деца

На предлог на Министерството за труд и социјална политика и на Министерството за здравство, Владата јa разгледа и усвои Информацијата за ослободување од учество (партиципација) при користење на здравствени услуги на лицата до 18 години возраст, чии семејства се корисници на правото на социјална парична помош.

Повеќе...

Грав без запршка на здрав вегански начин

Свеста за веганскиот начин на исхрана се повеќе расте. Веганите се трудат да ги елиминираат старите традиционални начини на подготовка на познатите македонски манџи. 

Повеќе...

Д-р Баткоски Ве наградува!!! Побрзајте!!

Најдобриот стоматолошки центар во Охрид повторно наградува.

Повеќе...

Денес е Светски ден без месо

На  20 март, веќе 29 години по ред се одбележува Светскиот ден без месо.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK