„Ти си се што ми треба“ – нова песна на Александар Џо Господов.

„Ти си се што ми треба“ е новата песна на Александар Џо Господов.

Авторот е роден во Скопје 1996 година, а со музика е од најрани нозе. Тапанар е во бендот „Дениција“, има свирено во неколку скопски бендови и под него се многубројни концерти и мали свирки.

Како гостин може да го сретнете во доста албуми од нашата алтернативна сцена.
Неговиот прв албум како соло артист го издаде во 2020 година на англиски јазик со наслов „Goodbye,а и има издадено три ЕП – ија и повеќе синглови.
За ова лето ни ја претсавува неговата најнова песна со наслов „Ти си се што ми треба“ со видео спот. Во оваа нумера гости му се Игор Станоески на гитара, Стефан Митев на бас,
Бодин Попов на тапни и Валентин Видовиќ на саксофон. Текстот и музиката ги напиша Џо оставаме на вас да оставите коментар за неговото творештво, споделете за поддршка!

ВИДЕО

Social profiles

Охрид

Струга

Вевчани