Чет04272017

Последна промена10:12:52 AM

: Покупка квартиры в ипотеку. Как взять в ипотеку квартиру быстро. Квартира в ипотеку от застройщика. Снять квартиру длительно без посредников. Быстро снять квартиру без посредников недорого. Снять квартиру посуточно без посредников. Сделать теплый пол своими руками. Как сделать теплый пол электрический своими руками. Инфракрасный теплый пол своими руками.
Ремонт компьютера своими руками. Как взять кредит малому бизнесу без поручителей. Помощь малому бизнесу кредиты. Новые серверы world of warcraft. Все популярные серверы world of warcraft. Играть бесплатно в world of warcraft. Чертежи фрезерного станка по дереву. Качественные чертежи самодельных фрезерных станков. Чертеж фрезерного станка. Оценка стоимости недвижимости. Узнать рыночная оценка недвижимости. Оценка рыночной стоимости недвижимости. Хороший ремонт компьютеров срочно. Ремонт компьютеров на дому. Кредит на развитие малого бизнеса.

На денешната  седница на Советот на Општина Охрид, градските советници  одлучуваат за судбината на веслачкиот клуб „Југ“.

Општинската организација на СБ од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и граѓаните продолжувачи во општините Охрид и ...

Наскоро на Македонската телевизија ќе биде промовиран филмот „Охрид градот на светлината“.

Во недела голема промоција на новоформираното  македонското патриотско здружение „Методија Патче“ од Охрид.

Во Охрид вчера се собраа околу 800 потписи за подобар живот на лицата со посебни потреби. Поддршката продолжува и денес на градскиот плоштад на пулт ...

Продолжува пријавувањето на штета од невремето во општина Дебарца.

Педесетина деца од детската градинка „Лихнида,“ денеска ја посетија полициската станица за граничен надзор-Охридско езеро.

        
 

 

Вести

Советниците денес одлучуваат за судбината на веслачкиот клуб „Југ“

Советниците денес одлучуваат за судбината на веслачкиот клуб „Југ“

На денешната  седница на Советот на Општина Охрид, градските советници  одлучуваат за судбината на веслачкиот клуб „Југ“.

Повеќе

Сојузот на борци ќе одбележи годишнина од битката кај Српница

Сојузот на борци ќе одбележи годишнина од битката кај Српница

Општинската организација на СБ од Народноослободителната и антифашистичка војна на Македонија 1941-1945 и граѓаните продолжувачи во општините Охрид и ...

Повеќе

„Охрид градот на светлината“ - нов документарен филм

„Охрид градот на светлината“ - нов документарен филм

Наскоро на Македонската телевизија ќе биде промовиран филмот „Охрид градот на светлината“.

Повеќе

Промоција на патриотското здружение „Методија Патче“

Промоција на патриотското здружение „Методија Патче“

Во недела голема промоција на новоформираното  македонското патриотско здружение „Методија Патче“ од Охрид.

Повеќе

Собрани 800 потписи во Охрид, поддршката продлжува и денес

Собрани 800 потписи во Охрид, поддршката продлжува и денес

Во Охрид вчера се собраа околу 800 потписи за подобар живот на лицата со посебни потреби. Поддршката продолжува и денес на градскиот плоштад на пулт к...

Повеќе

Продолжува пријавувањето на штети на земјоделците

Продолжува пријавувањето на штети на земјоделците

Продолжува пријавувањето на штета од невремето во општина Дебарца.

Повеќе

Децата во посета на езерската полиција

Децата во посета на езерската полиција

Педесетина деца од детската градинка „Лихнида,“ денеска ја посетија полициската станица за граничен надзор-Охридско езеро.

Повеќе

  • sileks
  • image
  • sileks
  • image
Реклама

  

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK