Саб06062020

Последна промена02:32:55 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home

Артикли

ФОТО: Подводна магија во Охридското езеро

Сподели

Подводниот свет на Охридското езеро шаренолик и  магичен. Дар од природата што краде воздишки.

Прекрасни фотографии направени од нуркачкиот клуб Амфора. Од каде по повод Денот на Охридското езеро повикуваат на поголема еколошка свест за заштита на највредното природно наследство. 

-„Да го заштитиме ова природно богатство и неговиот екосистем. Се верува дека фитопланктонот придонесува меѓу 50-85% од кислородот во атмосферата на Земјата!“, повкуваат од Амфора. 

Фотографија на Jovan Sekuloski.

Фотографија на Jovan Sekuloski.

Фотографија на Jovan Sekuloski.

Фотографија на Jovan Sekuloski.

Фотографија на Jovan Sekuloski.

Фотографија на Jovan Sekuloski.

Фотографија на Jovan Sekuloski.

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK