Пет12042020

Последна промена01:05:03 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home

Артикли

„Отворени денови на Централниот регистар“ во Охрид и Струга

Сподели

Проектот „Отворени денови на Централниот регистар“ утре ќе биде реализиран во регистрационите канцеларии во Охрид и Струга.

Проектот што Централниот регистар на Македонија го спроведува во сите регистрационите канцеларии ширум Република Македонија, отпочна на 18-ти декември минатата и ќе трае до 29-ти јануари оваа година. Во рамките на отворените денови на Централниот регистар, предвидено е тимови од централата на Централниот регистар да информираат за измените во законската регулатива, како и за останати прашања поврзани со работењето на Централниот регистар. Претставниците ќе одговораат на сите отворени прашања од заинтересираните граѓани и ќе бидат достапни за сите потребни дополнителни информации.

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK