Вто12012020

Последна промена11:49:14 AM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home

Артикли

Изложба на книги „Роднокрајни автори родени во февруари“.

Сподели

Од денеска 11 до 17 февруари во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе биде поставена традиционалната изложба на книги под наслов: „Роднокрајни автори родени во февруари“.  

 

Во Прличевата одаја на читателите ќе им биде на дофат целокупното творешетво од авторите: Борис Бојаџиски, Владимир Попоски, Панде Шикаловски - Чкалов, Трајан Мартиноски и Ристо Јованоски. 

Изложбата на книги може да се види секој работен ден од 9 до 18 часот. 

 На 13 и 27 февруари во нашата библиотека ќе се одрежат бесплатни обуки  на тема: Финансиска едукација во соработка со ЕУ Институтот од Скопје . 

Всушност, тоа се обуки за мудро управување со лични финансии и инвестициски фондови. Двете обуки почнуваат во 18 часот. 

 

Од денеска 11 до 17 февруари во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе биде поставена традиционалната изложба на книги под наслов: „Роднокрајни автори родени во февруари“. 

 

Во Прличевата одаја на читателите ќе им биде на дофат целокупното творешетво од авторите: Борис Бојаџиски, Владимир Попоски, Панде Шикаловски - Чкалов, Трајан Мартиноски и Ристо Јованоски. 

 

Изложбата на книги може да се види секој работен ден од 9 до 18 часот.

 

 На 13 и 27 февруари во нашата библиотека ќе се одрежат бесплатни обуки  на тема: Финансиска едукација во соработка со ЕУ Институтот од Скопје . 

Всушност, тоа се обуки за мудро управување со лични финансии и инвестициски фондови. Двете обуки почнуваат во 18 часот.

 

 

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK