Сре05252022

Последна промена10:53:20 AM

SCREEN

Cpanel

   

Back Вие сте на: Home

Артикли

Он лајн чеситка за струшките пензионерки

Сподели

Он лајн чеситка за струшките пензионерки.

 

По повод одбележувањето на Меѓународниот ден на жената 8-Март,во време на пандемијата претседателот на ЗП Струга,Милорад Трпоски се сети,на сите жени вклучени во органите на Здружението,Активот на жените и на жените волонтерки на Црврн крст од Струга,да им го честита 8 март Меѓународниот ден на жената преку ОНЛАЈН-варијантата.
Бидејќи ова година се прескокна 8 мо Мартовската церемонија на подарување,сега преку онлајн честитки за 8 ми Март на сите Дами,претседателот им посака:многу здравје,среќа,љубов ,најубави семејни мигови .
Додека пак компанијат „НУГА БЕСТ“по повод 8 март на сите жени од третата доба им понуди третман со производите на „Нуга Бест“за подобро здравје,исто така на промоцијата присутните жените беа изненадени со подароци.
Реакцијата на жените беше многу голема,и изненадувачка,кои рекоа дека доста е само вниманието што ни го посветија.

СТОЈАН КУКУНЕШОСКИ

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK