Пон01182021

Последна промена06:36:01 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home

Артикли

Се менува дограмата во “Нико Нестор“

Сподели

Во струшкото училиште Нико Нестор започна менување на старата дотраена дограма   со нови певеце прозори, кои ќе овозможат поголема енергетска ефикасност и потопли училници. 

- Во целост е промената дограмата на јужниот и источниот дел на СОУ "Нико Нестор". Она што следува во наредната година е да направиме напори за промена на дограмата во училниците од хемиската струка, кабинетити по архитектура и градежништво, кабинетот по математика и физика, кабинетот од хемиската струка. Сето ова се  должи на успешната соработка со мојот раководен тим, соработката со вработените, грижата на бизнис заедницата во Струга за образованието, грижата на надлежните институции и секако нашата желба нашето училиште  да биде препознатливо, вели Никола Затуроски директор на училиштето.  

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK