Нед07032022

Последна промена05:58:40 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home

Артикли

Ќе се подржуваат проекти за развој на Вевчани

Сподели

Денес Градоначалникот на општина Вевчани Цветомир Угриноски на средба со  заменик министерот за локална самоуправа Ѓорѓија Сајкоски.

 

На состанокот, заменикот министер се информира за реализацијата на тековните проекти во општина Вевчани  и поддршката од страна на Министерството за локална самоуправа за нивна целосна и ефикасна имплементација.

Акцентот беше ставен на проекти кои се финансираат од Програмата за рамномерен регионален развој на Министерството, како и од Програмата за прекугранична соработка, на Европската унија.

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK