Интересно

Првиот видео запис на „Каде ми си ти“

Сподели

Mладиот  бенд „Броз“  во соработка со Ансамблот „Билјана“ ја снимија  првата  песна со видео запис,под режисерската палка на Кристијан Љушев.

Песната е напишана од бендот „Броз“ во соработка со ансамблот, додека аудиото е снимено кај Krecho sound.

Песната  е насловена „Каде ми си ти“. 

ВИДЕО: