Пет06052020

Последна промена04:47:06 PM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Интересно Фејсбук вработува Македонец

Интересно

Фејсбук вработува Македонец

Сподели

Фејсбук, на својот официјален сајт за вработување има објавено отворено работно место за Македонец.

Успешниот кандидат ќе работи со македонскиот пазарен тим за да ги разгледа содржините пријавени за потенцијални злоупотреби, да ги реши проблемите со корисничките сметка, да го подобри општото искуство за поддршка на македонскиот пазар, како и да ги реши тематските глобални проблеми.
Лицето ќе биде дел од тимот кој анализира податоци и ќе помогне Facebook да ги прошири операциите преку оптимизирање и автоматизирање на процесите, решавање на предизвикувачки проблеми и што е најважно, нивното превенирање.
Позицијата е со цело работно време.
Ако досега не сте го ускладиле своето работење согласно правилата на ФБ, време е да го сторите тоа. Ова подразбира низа технички адаптации, но и новинарски и етички пред се. За оние кои веќе ги следат правилата, ова нема да биде проблем.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK