Интересно

Чудо преживеал удар од воз

Сподели

22 годишно момче од Индијана, кога поминувал железничка пруга во него удрил воз со бризна од 170 км/ч.

 

Возачот го забележал момчето и свирел да го предупреди, но тој имал слушалки на ушите. Силниот удар го отфрлил момчето шест метри, а неговите патики летале 45 метри.