Интересно

Момче бесплатно го пропатува светот

Сподели

19 годишниот Рис Скоби од Шкотска, со измама на туристички агенции го пропатува светот, јавува tportal.hr. Авантурата на Скоби траела шест месеци. Успеал да измами две туристички агенции

бесплатно да ужива во супер луксузни хотели и тоа не сам туку со уште двајца пријатели.

Младиот криминалец преку интернет си направил бесплатни аранжмани и летови на негово име. Да биде иронијата поголема откако ја откриле измамата Скоби успеал да избега од државата.