Интересно

Најголемите гради на светот тешки 50 кг

Сподели

Ани Хавкинс Тaрнер од Џорџија- САД ги има најголемите природни гради на светот. Широки 2,5 метри а тешки неверојатни 50 килограми.

Таа има 52 години и вели дека секој ден е изложена на малтретирање, навреди и исмејувања.

Иако и преддлагале операција за смалување на градите, Ани не прифаќа вели дека умее да ги “носи”.