Интересно

Љубовен триаголник - со договор си ја поделија девојката

Сподели

 

Неможејќи да се договорат чија е девојката двајца мажи од Бомболулуа склучиле договор за да ја делат во смени избраницата на своите срца.

Повеќе од една година и двајцата биле во врска со истата жена, мајка на два близнаци, но не знаеле еден за друг.

 

Кога разбраа за љубовниот триаголник дојде до меѓусебен судир. Но бидејќи фаталната дама не можела да избере ниту еден од нив тие одлучиле да ја делат во смени.