Интересно

Девојка плива со опасните ајкули тигар

Сподели

 

Лесли Рокат од Јужна Америка пливаше само во бикини со опасните ајкули тигри. Целта на нејзината авантура која е снимена и пренесена преку инетрент во светот, е да докаже дека ајкулите не се чудовишта кои јадат луѓе.

 

 

 

 

Неверојатната фотографија ја покажува храбоста на девојката, која води кампања за што помалку мрежи во океаните, кои ги убиваат ајкулите.

Инаку ајкулата тигар се смета за најсмртоносниот вид ајкула во светот.