Интересно

Естетски хирург со операции си направи совршена жена

Сподели

 

Дејвид Меток од Лос Анџелес, познат естетски хирург се заљубил на прв поглед кога на операција му дошла пациентката Вероника.

Ја запросил на првиот состанок а откако прифатила ја моделирал онака како тој ја замисливал “совршената жена”.

 

Вероника неколку пати била под нож. И направил липосукција на стомакот, брадата, колковите, рацете и ги зголемил градите и на крај и ја подмладил вагината.