Интересно

Коза на скејтборд

Сподели

Ова е козата што крши рекорди и сака да се вози на четири тркала. Козата Хепи можеби е најталентираното животно на планетата откога научи да вози скејтборд. 

Животното постави нов светски рекорд во категорија коза на скејтборд со 36 метри за 25 секунди и влезе во гинисовата книга на рекорди. Откако влезе во гинисовата книга на рекорди козата стана селебрити.