Интересно

Ја запросил за време на скок со падобран

Сподели

Робин Пиечман е девојката која  биле запросена од страна на нејзиниот дечко Ешли за време на скок со падобран.

Ешли објаснува како сето тоа се случило, како и го поставил прашањето и како и го поставил прстенот. Сето ова е снимено од нивни пријател.