Пет10192018

Последна промена10:41:53 PM

Back Вие сте на: Home Култура и Уметност Нови наслови во охридската библиотека

Култура и уметност

Нови наслови во охридската библиотека

Сподели

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 

“Ејми Сноу” – Трејси Рис
“Девојките” – Ема Клајн
“Збогум Најмила” – Кристин Хана
“Убави Девојки” – Карин Слотер
“Кошмар” – Лаш Кеплер”
“Манастир Фуентерабија” – Јагода Михајловска-Георгиева
“Доилката” – Лилјана Пандева

 

“Спасителот” – Ју Несбе
“Другиот брег на Босфор” – Тереза Ревај
“Се’ баш се’ ” – Никола Јун
“Фатен на дело” – Харлан Кобен
“Надја” – Андре Бретон
“Извештаи на рисот” – Славе Ѓорѓо Димоски
“Автобиографија” – Григор Прличев
Кликнете на сликите за да ги видите поголеми.

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK