Сре11212018

Последна промена03:55:14 PM

Back Вие сте на: Home Култура и Уметност Нови книги во охридската библиотека

Култура и уметност

Нови книги во охридската библиотека

Сподели

НУ Библиотека “Григор Прличев“ – Охрид го збогати книжниот фонд со нови наслови:

 

“Смрт на Нил” – Агата Кристи
“Скротени” – Ема Чејс
“Ема” – Џејн Остин
“Вљубени жени” – Д. Х. Лоренс
“Пат за рајот” – Драги Михајловски
“Сенките на сонот” – Јован Дамјановски
“Спомени” – Крсто Гермов-Шакир
“Љубов на плоштадот” – Владимир Левчев
“Резби на времето” – Драган Попоски-Стојнин

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK