Култура и уметност

Концерт на хорот „Св. Злата Мегленска“.

Сподели

Општина Охрид во рамки на прославата за „1000 години Охридска Архиепископија“, во сабота (26.05.2018) организира целовечерен концерт на црковниот хор „Св. Злата Мегленска“.

 Концертот ќе се одржи во НУ Центар за култура „Григор Прличев“, а почетокот е во 19 часот.