Култура и уметност

Годишни концерти на ЦК “Григор Прличев”

Сподели

НУ Центар за култура “Григор Прличев”-Охрид  деновиве ги организира  годишните концерти.

 

ХОРОТ при Центарот за култура, ПЕТОК, 20-ти Декември 2013 година, почеток 20.00 часот, мала сала, влез слободен - уметнички раководител Александар Димоски.

АМПИ "БИСЕРИ" при Центарот за култура, НЕДЕЛА, 22-ри Декември 2013 година, 12.00 часот, голема сала, влез слободен уметнички раководител Миленко Андрески.