Култура и уметност

"Волкот и седумте јариња" ќе се прикажува во Охрид

Сподели

Во НУ Центар за култура “Григор Прличев”-Охрид ќе се прикажува детската балетска претстава "Волкот и седумте јариња".

 

Претставата ќе се прикажува во  недела на  29-ти Декември 2013 година, со почеток 12.00 часот, голема сала. Влезот ќе чини   50 денари, а ќе има и подароци за најмладите.