Пон03082021

Последна промена06:23:28 PM

SCREEN

Cpanel

   

  • sileks
Back Вие сте на: Home Култура и Уметност Изложба на книги „Роднокрајни автори родени во февруари“.

Култура и уметност

Изложба на книги „Роднокрајни автори родени во февруари“.

Сподели

Од денеска 11 до 17 февруари во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе биде поставена традиционалната изложба на книги под наслов: „Роднокрајни автори родени во февруари“.  

 

Во Прличевата одаја на читателите ќе им биде на дофат целокупното творешетво од авторите: Борис Бојаџиски, Владимир Попоски, Панде Шикаловски - Чкалов, Трајан Мартиноски и Ристо Јованоски. 

Изложбата на книги може да се види секој работен ден од 9 до 18 часот. 

 На 13 и 27 февруари во нашата библиотека ќе се одрежат бесплатни обуки  на тема: Финансиска едукација во соработка со ЕУ Институтот од Скопје . 

Всушност, тоа се обуки за мудро управување со лични финансии и инвестициски фондови. Двете обуки почнуваат во 18 часот. 

 

Од денеска 11 до 17 февруари во НУ Библиотека „Григор Прличев“ ќе биде поставена традиционалната изложба на книги под наслов: „Роднокрајни автори родени во февруари“. 

 

Во Прличевата одаја на читателите ќе им биде на дофат целокупното творешетво од авторите: Борис Бојаџиски, Владимир Попоски, Панде Шикаловски - Чкалов, Трајан Мартиноски и Ристо Јованоски. 

 

Изложбата на книги може да се види секој работен ден од 9 до 18 часот.

 

 На 13 и 27 февруари во нашата библиотека ќе се одрежат бесплатни обуки  на тема: Финансиска едукација во соработка со ЕУ Институтот од Скопје . 

Всушност, тоа се обуки за мудро управување со лични финансии и инвестициски фондови. Двете обуки почнуваат во 18 часот.

 

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK