Култура и уметност

Промоција на книгата “Ехото на душата”

Сподели

Денеска во НУ Центар за култура "Григор Прличев"-Охрид ќе биде промовирана книгата "ЕХОТО НА ДУШАТА"  на  авторот  Ленче Ристеска.

 

Промоцијата ќе се одржи во 13 00 часот во изложбениот  салон на Центарот за култура.