Чет06212018

Последна промена04:38:54 PM

Back Вие сте на: Home Писма и колумни

Писма и коментари

ПИСМО од Билјана Аслимоска - инклузивен дефектолог

Писмо од Билјана Аслимоска. Охриднет го објавува во целост.

Повеќе...

Антонио Додески со отворено писмо до јавноста

Интернационалниот водич во планина Антонио Додески со отворено писмо до јавноста бара да се преиспита одлуката за изградба на експресен пат измените на планот за управување со Националниот парк Галичица.

Повеќе...

ПИСМО: Кого штити министерот Спасовски? Криминалот ли во своите редови?

Ова писмо го испратија читатели на Охриднет. Охриднет.ком како објективен и отворен  портал во рубриката Писма и колумни во целост ги објавува вашите ставови и писма. 

Повеќе...

ПИСМО: Екодром против експресниот пат Охрид Пештани

Писмо од велосипедскиот клуб Екодром Охрид  против изградбата на експресниот пат Охрид Пештани.

Повеќе...

ПИСМО ДЕМАНТ на полицискиот службеник Стевоски

Полицискиот службеник  Стевоски Стево со демант и писмо до јавноста.

Повеќе...

Колумна: Екологизмот како култура на живеење

Денот на екологијата 5 Јуни кој годинава глобално го краси мотото „ Седум милијарди сништа, Една планета. Грижливо користете ја“ не треба да биде само ден на кој уште еднаш ќе проколнуваме зошто не се грижиме за животната средина туку ден да се потсетиме и научиме колкаво е значењето на екологијата во далеку посериозни сегменти.

Повеќе...

Писмо: Десет НЕ за пат на Галичица

Александар Јованоски од Охрид повторно испрати писмо во кое појаснува зошто тој е против изградбата на експресниот пат на Галичица.

Повеќе...

Писмо до Нимиц: Грција мора да научи да живее со терминот Македонец

Mеѓународната заедница од една страна бара владеење на правото во Македонија, а од друга страна ја игнорираат одлуката на судот и фактот дека повеќето од земјите-членки на ОН го користат терминот Република Македонија. Срамно!

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK