Ул. Живко Чинго бр. 6

6000 Охрид

Македонија

+389 (0)46 270 - 202

Please update your Flash Player to view content.
  • English (United Kingdom)
  • Македонски (Macedonian)
  • Italian

- За компанијата -

Трафо-Ох Дооел е производител на трансформаторски казани, капаци, како и котли и камини за греење. Основана е во 2009 година (100% приватна сопственост) и е лоцирана во индустриска зона во Охрид, на само неколку киломентри од центарот на градот.

Од самиот почеток нашата цел е да постигнеме најдобар квалитет преку следење на нашата стратегија и да ги докажуваме нашите достигнувања година по година. Стриктно ги следиме очекувањата од нашите клиенти, и се обидуваме секогаш да бидеме подобри и поефикасни од порано.

Сите вработени се со искуство и сите заварувачи се атестирани. Нашата сила и доверба базирани на докажаниот квалитет, добрата соработка со добавувачите, одличната транспортна логиситка, обучениот и искусен персонал, производствената технологија и комплетната опременост со машини за материјално производство не носат кон врвот чекор по чекор.

Задоволниот клиент е нас успех.