Вести

ФОТО: Оштетена инфраструктурата на патеката за Канео

Сподели

Оштетени клупи и канделабри е сликата од новата пеѓачка патека која води од Мизо до Канео.

Оштететна е и дел од заштитната ограда покрај самата патека. и покрај тоа што голем број луѓе секојдневно ја користат патеката за рекреација  за зал некои други се обидуваат истата да ја уништат. Она што треба да се превземе велат секојдневните минувачи е најстрмниот потег да се догради со заштитна ограда бидејќи патеката на неколку делови е небезбедна и стрмна,а секојдневно поминуваат овде мали деца и стари луѓе.