Вести

Дали Охрид добива хокеарски тим?

Сподели

Лизгалиштето на мраз на охридксиот плоштад не е забава само за најмладите , напротив во него уживаат и повозрасните и поозбилните.

 

Охриднет денеска ги улови како на лизгалиштето  "тренираат " д-р Кирил Пецаков, адвокатот Никола Цобоски  и Николче Милески.

Дали формираат екипа  наскоро ќе дознаеме?