Вести

Навивајте за нашите кошаркари со ирски паб "Балабанс"

Сподели

Утре, со почетокот на европското првенство во кошарка ирски паб "Балабанс" нуди 30% попуст за сите кои ќе дојдат да навиваат облечени во боите на нашата репрезентација.