Следува уште еден продолжен викенд

Сподели

Следува уште еден продолжен викенд.  

Петок 2 јуни 2017 година, пред Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.

Духовден, е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед.