Пет10192018

Последна промена10:41:53 PM

Back Вие сте на: Home Вести Македонија За Дримскиот басен ќе се дискутира во Подгорица

За Дримскиот басен ќе се дискутира во Подгорица

Сподели

Идната недела во Подгорица ќе се одржи конференција на заинтересираните страни кои го поддржуваат Дримскиот процес за управување со Дримскиот басен.

Петтата конференција ќе се одржи на 21 и 22 ноември во Подгорица, Црна Гора.На конференцијата ќе учествуваат високи преставници на надлежните министерства, претставници од локалните самоуправи од Басенот, експерти, претставници на науката и на невладиниот сектор и водечки преставници на меѓународните организации кои го поддржуваат Дримскиот процес.Овој настан е во рамки на ГЕФ Дримскиот Проект што ја поддржува координираната акција за имплементација на Меморандумот за разбирање за управување со сливот на Дрим.

 

 

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK