Следува продолжен празничен викенд

Сподели

Следува споемн празничен викенд. 8 септември (недела), Ден на независноста, односно 9 септември (понеделник) е неработен ден за сите граѓани. 

 

Нов  продолжен викенд ќе има следниот месец на  11 октомври (петок), по повод  Денот  на народното востание.