Вто08042020

Последна промена03:26:05 PM

SCREEN

Cpanel

  

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Македонија Изработени прирачници за подготовка на храна

Изработени прирачници за подготовка на храна

Сподели

Агенција за храна и ветеринарство и Организација на потрошувачите на Македонија подготвија Прирачници за операторите кои подготвуваат храна за предучилишните и училишните установи или кои истата ја добавуваат.

Двата Прирачника содржат важни информации за видот на храната која треба да ја добиваат децата и учениците, условите на нејзина подготовка и чување.

ПРИРАЧНИЦИ ЗА ОПЕРАТОРИТЕ СО ХРАНА ЗА ГРАДИНКИТЕ И УЧИЛИШТАТА

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK