Чет08162018

Последна промена12:35:47 AM

Back Вие сте на: Home Вести Македонија

Судија од охридскиот суд е член на ДИК

Долгогодишен судија од Основниот суд во Охрид е член на Државната изборна комисија (ДИК).

Повеќе...

Еуростат изброи колку жители имала Македонија во јануари

2.075.300 жители имала Македонија во јануари 2018-та покажува истражувањето на Еуростат.

Повеќе...

Познат е новиот состав на ДИК


Комисијата за избори и именување едногласно ги констатира имињата на кандидатите за членови на Државната изборна комисија.

Повеќе...

Втори август неработен ден

Денот на Републиката, 2 август е неработен за сите граѓани во Македонија.

Повеќе...

Подобрeнa е здравствената состојба на 14-годишното девојче од Охрид

Се подобрува здравствената состојба на 14-годишно девојче од Охрид со дијабетес.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK