Нед09222019

Последна промена11:24:27 AM

SCREEN

Cpanel

          

  • sileks
Back Вие сте на: Home Вести Македонија

Се продава земјиштето за изградба на автобуска станица

Предмет на електронското јавно наддавање е градежно земјиште, сопственост на Република Македонија, предвидено со Детален урбанистички план У3.9 (УБ 9.4) и УЗ 15 (дел од УБ 15.5) плански опфат (ул. 15 ти Корпус и ул. Кленоец) Охрид, со намена за изградба на комунална супраструктура – автобуски терминал.

Повеќе...

АНКЕТА – Жените за 8-ми март сакаат да бидат со семејството и да читаат книга

„Заеднички заклучок на сите испитаници е дека со книгата е најевтино да се појде на патување. Дури 80% од испитаниците веруваат дека патувањето е дестинацијата, а лагата со која пловат е изградена од две цврсти страни, и безброј мудро испишани листови. “

Повеќе...

Следнава седмица нови цени на горивата

Идната недела можеме да очекуваме големо поскапување на бензините во Македонија. Според проценките на познавачите, цената и можела да оди нагоре за 4 до 5 денари по литар.

Повеќе...

За учителките подароци поевтини од 1000 денари

Учителките годинава не смеат да земаат скапи подароци за 8 Март.

Повеќе...

Нови активни мерки за вработување

Со новиот оперативен план за вработување на Владата ќе бидат опфатени 16.226 невработени лица.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK