Пет04202018

Последна промена04:57:20 PM

Back Вие сте на: Home Вести Македонија

Бугарскиот патријарх-гостин на прославата на 1000-годишнината од ОА

МПЦ испрати официјална покана до бугарскиот патријарх за присуство на 1000-годишнината од ОА.

Повеќе...

Нормализиран сообраќајот на патот Кичево-Охрид

Санирано е свлечилиштето на магистралниот пат Охрид-Кичево-Гостивар.

Повеќе...

Доаѓа „Алексеј“, дали ќе го погоди и разбранува Охрид?

После  „Димитар„ и „Глорија“, викендов доаѓа циклонот „Алексеј“.Што ќе донесе циклонот „Алексеј“ кој се очекува викендов?

Повеќе...

Во мај нови книжни пари од 10 и 50 денари

Од 15 мај НБРМ во оптек ќе пушти книжни пари во апоени од 10 и 50 денари изработени од полимер.

Повеќе...

Благоец годинава на Велика сабота

Големиот празник Благовештение годинава се паѓа на Велика Сабота.

Повеќе...

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK