Чет05242018

Последна промена10:25:49 AM

Back Вие сте на: Home Вести Охрид ПИСМО: Медароски е неспособен доктор кој дежурствата ги минува во кафани

ПИСМО: Медароски е неспособен доктор кој дежурствата ги минува во кафани

Сподели

Докторот кој денес испрати фотографии со натпис дека е незадоволен од храната која ја добивал на дежурство  во ЈЗУ Општа болница Охрид, дрско и бесрамно лаже.

Дежурните лекари јадат во  кујна, а не  кој кај ќе стигне. Такви тањири за храна не постојат во охридската болница, што значи доктор Медароски се обидува да ја лаже јавноста. пласирајќи неточни информации со инсинуирани фотографии.

Кога сме кај Медароски, цел Охрид знае дека тој е уролог, кој во целата своја кариера направил  само три операции. Станува збор за неспособен лекар, кој своите фрустрации ги лечи  со напад врз колегите и институцијата во која работи. Доктор Медароски зема околу 1000 евра плата, а дежурствата ги минува пијанејќи се по кафани. Добро е познат во фелата по неговите пијанки, а за тоа е и повеќе пати казнуван. Да биде иронијата уште поголема доктор Ристо Медароски е и кривично гонет во делот на работењето.

За оние кои не знаеле еве една информација, која само ги докажува ,, раководните " способности на познатиот ни лекар Медароски. Имаше можност да ракаводи со синдикатот во 2002 година а тој успеа само да го опустоши.  

Докторе, докторе тажно е тоа што наместо да се грижите за здравјето на пациентите Вие се трудите да се прикажете во јавноста како сирот и гладен.

Писмо 

Авторот познат на редакцијата 

Објавувањето   Писма   од надворешни автори се должи  на намерата на „Охриднет“ да се слушне гласот на народот и мислењето на граѓаните. Напоменуваме дека изнесените ставови во рубриката :"Писма и колумни" се лични мислења на авторите и поединци и дека во врска со изнесеното,  „Охриднет“ не сноси одговорност.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK