Вто12182018

Последна промена12:25:26 PM

 

Back Вие сте на: Home Вести Охрид Градоначалникот на средба со невладините организации

Градоначалникот на средба со невладините организации

Сподели

Градоначалникот на Охрид, Јован Стојаноски  денеска ја оствари својата прва работна средба  со претставници  на Здруженијата на граѓани  од областа на  спортот, културата и млади и со претставници на  други невладини организации.

 

Првиот човек на градот пред присутните  ја претстави својата  визија и начинот за работа со  здруженијата и организациите, а тие ги доставија своите предлози, иницијативи, програми  и планови за работа за 2018 година. Се дискутираше и за можните решенија на проблемите  со кои тие  се соочуваат во текот на работењето.

На крајот на средбата беше заклучено дека дел од предложените активности  на овие здруженија ќе  бидат дел од програмите за работа на надлежните сектори при општина Охрид.

  • Granit

ФОТО

 

ПРИДРУЖЕТЕ НИ СЕ НА FACEBOOK